Snart dags för SM i Robertsfors och det kanske känns avlägset med nästa säsong. Dock är det ju så att finns lite tid och ett tillfälle att diskutera även på race eller kvällarna mellan. För förare är det säkert en fördel med fasta helger, men hur passar det klubbarna? En annan anledning att börja diskutera detta redan nu är att dels kan de klubbar som vill anordna race under 2013 kan fundera på vilka helger man vill ha och vi lättare kan nå beslut på konferensen.

Vi kör väl en liten röstning för att se hur vinden blåser.

Ska vi ha fasta helger för Sverigecup och RM/SM

  • Ja fasta datum så att säsongen blir bättre fördelad, exempelvis andra helgen varje månad från med start i maj. (80%, 47 Votes)
  • Nej det är bättre som det är när klubbarna själva får sätta datumen (20%, 12 Votes)

Total Voters: 59

Loading ... Loading ...

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2020 Suffusion theme by Sayontan Sinha